Access Energetic Facelift® class Athens - Open Space Studio
  • Ώρα εκδήλωσης:
  • Τοποθεσία: Open Space Studio
  • Εκπαιδευτές: Marin Markuze
Κανε κρατηση

Τα εργαλεία που θα σας παρουσιάσω είναι μέρος της μεθόδου Access Consciousness® και συνεχίζουν να επεκτείνουν την πραγματικότητά μου καθώς και τη συνειδητότητά μου κάθε στιγμή της κάθε ημέρας από την πρώτη φορά που αποτέλεσαν μέρος της ζωής μου.


Η Access Consciousness® είναι η πιο περίεργη, επαναστατική και αλλόκοτη μέθοδος που έχω συναντήσει … και όμως λειτουργεί! Πραγματικά λειτουργεί.

Ένας τρόπος για να την περιγράψω είναι ότι πρόκειται για μια μέθοδο μετατροπής της ενέργειας που συνδέει την έμπειρη σοφία, την αρχαία γνώση και τα ιδιαίτερα σύγχρονα, ρεαλιστικά εργαλεία αλλαγής σε όλες τις πτυχές της ζωής μας: το σώμα, τις σχέσεις, τη δημιουργικότητα, τα χρήματα, τη σεξουαλικότητα, το γήρας, το άγχος και πολλά άλλα.

Τι είναι η μέθοδος Access Energetic Facelift®

Η Access Energetic Facelift είναι μια θαυμάσια και εντελώς φυσική μέθοδος αναζωογόνησης του προσώπου και αντιστροφής της γήρανσης στο πρόσωπο, η οποία δημιουργεί παρόμοια αποτελέσματα σε ολόκληρο το σώμα.

Δουλεύοντας με την ενέργεια στην οποία έχετε πρόσβαση εσείς και το σώμα σας μέσω του απαλού, χαλαρωτικού αγγίγματος στον λαιμό, το πρόσωπο και το κεφάλι σας, η μέθοδος Access Energetic Facelift αποκαθιστά, ανανεώνει και αναζωογονεί τα κύτταρα του σώματός σας.

Αν εφαρμοστεί επανειλημμένα (για περίπου 20 συνεδρίες), δημιουργεί εκπληκτικά αποτελέσματα που διαρκούν πολύ καιρό!

Φανταστείτε να μπορείτε να φαίνεστε νεότεροι και να νιώθετε καλύτερα σωματικά χωρίς χειρουργικές επεμβάσεις, ενέσεις, κρέμες ή χάπια.

Σεμινάριο Access Energetic Facelift®

Το σεμινάριο Access Energetic Facelift® διαρκεί 8 ώρες για μία μόνο ημέρα.

H διοργανώτρια θα σας παρέχει εγχειρίδια και άλλα έντυπα που θα σας βοηθήσουν να μάθετε και να εφαρμόζετε αυτή τη διαδικασία. Θα μάθετε τη θεωρία και τη σωστή ακολουθία των θέσεων των χεριών μαζί με άλλα λεκτικά εργαλεία από τη μέθοδο Access Consciousness®. Θα σας δοθεί η ευκαιρία να εφαρμόσετε σε άλλους μια συνεδρία Facelift δύο φορές αλλά και να εφαρμόσουν και σε σας δύο συνεδρίες Facelift.

Τι γίνεται μετά το σεμινάριο;

Αφού ολοκληρώσετε το μάθημα, είστε πλέον πιστοποιημένος επαγγελματίας Access Facelift Practitioner. Πρόκειται για ένα πολύ σημαντικό προσόν για κάθε επαγγελματία ομορφιάς και / ή θεραπευτή μασάζ που επιθυμεί να επεκτείνει το πελατολόγιό του. Η μέθοδος Access Facelift χρησιμοποιείται σε σαλόνια ομορφιάς, σπα, ιδιωτικές συνεδρίες, ιατρεία, κέντρα ευεξίας και κλινικές αντιγήρανσης.

Αν δεν θέλετε να τη χρησιμοποιήσετε για επαγγελματικούς σκοπούς, μπορείτε να την εφαρμόσετε στον εαυτό σας ή με την οικογένειά σας, τους φίλους και τους συναδέλφους σας. Κάθε φορά που εφαρμόζετε οποιεσδήποτε από τις Access Body διαδικασίες σε άλλους, λαμβάνετε και εσείς οι ίδιοι μία. Υπάρχει κάτι που να προσφέρει περισσότερη φροντίδα, ενδιαφέρον και διεύρυνση της πραγματικότητας από αυτό;
Τι άλλο να περιμένετε

Είτε επιθυμείτε να εφαρμόσετε τη μέθοδο για τον εαυτό σας είτε ως ένα επιπλέον επαγγελματικό προσόν, η Access Energetic Facelift είναι εύκολο να τη μάθετε, να την εφαρμόσετε και αποτελεί ένα ισχυρό εργαλείο για να φαίνεστε, να νιώθετε και να είστε νεότεροι.
Πιθανά οφέλη της διαδικασίας:

• Μειώνει τις γραμμές και τις ρυτίδες
• Οι ουλές και οι χρωματισμοί του δέρματος αρχίζουν να εξαφανίζονται
• Φαίνεστε πιο λαμπεροί και νεώτεροι
• Επαναφέρει τη φυσική ροή ενέργειας μέσα και γύρω από το σώμα
• Βελτιώνει την όραση και την ακοή
• Βελτιώνει την ιγμορίτιδα και τις ημικρανίες, τον πονόλαιμο και τον βήχα
• Βελτιώνει μέχρι και θεραπεύει ολοκληρωτικά την παράλυση του προσωπικού νεύρου
• Εξισορροπεί τη λειτουργία του θυρεοειδούς αδένα
• Ανακουφίζει από το άγχος
• Συσφίγγει και τονώνει τους μυς του προσώπου και του δέρματος γενικά
• Ακόμη και μετά την πρώτη σας θεραπεία, η διαδικασία που ακολουθήσατε θα συνεχίσει τη διεργασία αναζωογόνησης και θα επεκτείνει τα αποτελέσματα που έχουν ήδη επιτευχθεί

Περισσότερες πληροφορίες στο 6932256495, στο WhatsApp /Telegram +972545302165 ή στο sundarigifts@gmail.com
Κόστος σεμιναρίου

Η τιμή του σεμιναρίου συμπεριλαμβανομένης της πιστοποίησης (σύμφωνα με τη διεθνή τιμολογιακή πολιτική της Access Consciousness®) είναι 210 ευρώ
Οι έφηβοι ηλικίας κάτω των 18 ετών καταβάλλουν τη μισή τιμή, δηλαδή 105 ευρώ
Τα παιδιά ηλικίας κάτω των 15 ετών έρχονται μαζί με τους γονείς τους δωρεάν

Το ταξίδι της ζωής μου ξεκίνησε όταν έγινα 33 ετών.

Αφότου ανακάλυψα πολλούς διαφορετικούς τρόπους ζωής, από συμβατικούς μέχρι εναλλακτικούς, από τα βάσανα στη χαρά, από τον πόνο και την οδύνη στις πιο ζεστές αγκαλιές και την πιο γλυκιά αγάπη, επέλεξα συνειδητά να ξεκινήσω το ταξίδι στο οποίο η ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΣΙΩΠΗ θα γινόταν ο τρόπος ζωής μου σε αυτόν τον πλανήτη.
7 χρόνια, 11 χώρες, αμέτρητα βιβλία, εργαστήρια, μαθήματα, retreats, φεστιβάλ, δάσκαλοι, θεραπευτές, γκουρού, σαμάνοι, τόποι δύναμης κ.α.

Όλα με έφεραν σε αυτό το χώρο όπου επιτρέπω στην ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΣΙΩΠΗ να με συνδέει με τη γνώση αυτού του άπειρου όντος που είμαι εγώ. Που είμαστε όλοι.

Συνεχίζω να ανακαλύπτω, να μαθαίνω και να διευρύνω την καρδιά μου και την πραγματικότητά μου και είμαι εξαιρετικά ευγνώμων που μου δίνεται αυτή η ευχαρίστηση και η ευκαιρία να μοιραστώ αυτά τα δώρα που μου δίνονται μέσα από τους πελάτες και τους μαθητές μου.

Κάθε πρωί, κάνω την ερώτηση «Ποια είμαι σήμερα και τι σπουδαίες δυνατότητες με περιμένουν;» και «Πως μπορώ να συμβάλλω σήμερα για μια καλύτερη ζωή και έναν καλύτερο κόσμο;!»

Πόση περισσότερη μαγεία, ανακούφιση και χαρά μπορούμε να δημιουργήσουμε μαζί;

Με ησυχία, χαρά και αγάπη,

Marin Markuze
Δημιουργός εργαστηρίων, μαθημάτων και εναλλακτικών διακοπών εσωτερικής μεταμόρφωσης
Ιδρύτρια του “Sundari Gifts of Life – Inspire Inner Silence”
Access Consciousness® Body Processes practitioner and facilitator
Biodynamic Rebalancing Bodywork therapist
Reiki I & II practitioner
Hatha Kriya, Tantra & SriMa Transformational Yoga & Meditation instructor