Σεμινάριο σωματικού θεάτρου
  • Ώρα εκδήλωσης:
  • Τοποθεσία: Open Space Studio
  • Εκπαιδευτές: Σεμινάριο σωματικού θεάτρου
Κανε κρατηση

Fun That Art: inner child playfulness

Το παιχνίδι είναι η βάση της δημιουργίας, της αυθεντικής και χαρούμενης. Σ’ αυτό το τρίωρο βιωματικό σεμινάριο σωματικού θεάτρου βασισμένο στην παιδαγωγική του Jacques Lecoq θ’ ανακαλύψουμε την χαρά και την δημιουργικότητα μας μέσω παιχνιδιού και γέλιου. Θα παίξουμε με εργαλεία θεάτρου που θα μας βοηθήσουν να βελτιώσουμε την σκηνική μας παρουσία και την επικοινωνία μας με το κοινό μας,τους μαθητές μας ή τους συνεργάτες μας. Ανοιχτό σε καλλιτέχνες που αποζητούν συγκεκριμμένα εργαλεία για δημιουργία ή κι οποιονδήποτε θέλει ν’ απελευθερώσει τις δημιουργικές του δυνάμεις μέσω της τέχνης.

η δημιουργία κάτι καινούριου δεν επιτυγχάνεται από την διάνοια, αλλά από το ένστικτο του παιχνιδιού” Καρλ Γιουνκ

Η βάση του σεμιναρίου είναι η επιστροφή στην φυσική μας κίνηση, στο ν’ ανακαλύψουμε πως μπορούμε να είμαστε διαθέσιμοι στον εαυτό μας, στην ομάδα και στα ερεθίσματα, στο πώς “το παιδί μέσα μας” θα ελευθερωθεί και θα μας καθοδηγήσει. Ελάτε με άνετα ρούχα κίνησης.

Εισηγήτρια:
Θέμις Εικοσιπεντάρχου,
Ηθοποιός, σκηνοθέτης, συγγραφέας, χορεύτρια
απόφοιτη London International School of Performing Arts

Κόστος συμμετοχής 15€

Περιορισμένες θέσεις – Απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής*

Για δήλωση συμμετοχής, στέλνετε e-mail στο themishelenart@gmail.com με το όνομά σας, το τηλεφωνό σας, λίγα λόγια για την εμπειρία σας με τις παραστατικές τέχνες και γιατί θέλετε να συμμετέχετε.Τηλ επικοινωνίας: 6979529331