Σεμινάριο Feldenkrais για personal trainers
  • Ώρα εκδήλωσης:
  • Τοποθεσία: Open Space Studio
  • Εκπαιδευτές: Ευγενία Χρυσοβιτσινού
Κανε κρατηση

Το σεμινάριο Feldenkrais για personal trainers θα είναι ένα εισαγωγικό του κύκλου σεμιναρίων που θα γίνει για επαγγελματίες που ασχολούνται με την κίνηση και συγκεκριμένα κάνουν ατομικά μαθήματα στους πελάτες τους. Στο σεμινάριο αυτό θα μπορέσετε να γνωρίσετε και να βιώσετε τι είναι η μέθοδος Feldenkrais και για να ενημερωθείτε για το κύκλο σεμιναρίων που θα ξεκινήσει τον Φεβρουάριο.
Στο σεμινάριο μπορούν να συμμετάσχουν επαγγελματίες που ασχολούνται με την κίνηση και κάνουν ατομικά μαθήματα και συνεδρίες, όπως γυμναστές, Pilates και Yoga instructors, personal trainers, φυσιοθεραπευτές.
Στον τον κύκλο σεμιναρίων θα μάθετε βιωματικά βασικά στοιχεία παρμένα από την φιλοσοφία της διεπιστημονικής μεθόδου Feldenkrais τα οποία να μπορέσετε να χρησιμοποιήσετε μέσα στον τομέα της εργασίας σας. Σκοπός είναι να εμπνευστείτε από αυτά, να μάθετε πως να τα ενσωματώνετε στην εργασία σας ώστε να είσαστε πιο αποτελεσματικοί και να κοιτάξετε την κίνηση μέσα από το πρίσμα αυτής της πρωτοποριακής μεθόδου.


Η μέθοδος Feldenkrais είναι μια βιωματική μέθοδος μέθοδος που μέσω της συνειδητής κίνησης αποσκοπεί στο να δημιουργήσει νέα κινητικά πρότυπα επαναπρογραμματίζοντας έτσι το νευρικό σύστημα ,καθιστώντας έτσι τον άνθρωπο αλλά και την κίνηση του πιο λειτουργικά.

Θα δούμε πώς μέσω της συνειδητής κίνησης μπορούμε να βελτιώσουμε αυτή. Πως μπορείτε να δημιουργήσετε το καταλληλότερο περιβάλλον για να δημιουργήσετε αυτή την βελτίωση. Θα ασχοληθούμε με περιοχές του σώματος όπως την σπονδυλική στήλη, την λεκάνη, τα ισχία, τα πόδια, την ωμική ζώνη, τα χέρια και τις λειτουργίες τους. Θα εστιάσουμε στο πώς όλα αυτά σχετίζονται μεταξύ τους για να δημιουργήσουν ένα αρμονικό σύνολο. Θα δούμε πως το νευρικό σύστημα δημιουργεί κίνηση. Μέσα από μια σειρά μαθημάτων θα βιώσετε την κίνηση αλλά και να ενσωματώσετε τις θεωρητικές γνώσεις που θα λάβετε.

Τα σεμινάρια αυτά δεν αποτελούν εκπαίδευση στην μέθοδο Feldenkrais ώστε να εργαστείτε ως πρακτικοί της μεθόδου. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις γνώσεις που θα πάρετε επικουρικά στον τομέα εργασίας σας.

Εγγραφές για το εισαγωγικό σεμινάριο εως 23/1/17 με επικοινωνία με την Χρυσοβιτσινού Ευγενία, 6972663801, www.feldenkrais-athens.gr

Το εισαγωγικό σεμινάριο είναι υποχρεωτικό για όσους δεν έχουν δοκιμάσει ποτέ την μέθοδο.
Ο κύκλος σεμμιναρίων θα γίνει με την προυπόθεση οτι θα συμπληρωθεί ο ελάχιστος αριθμός συμμετεχόντων.