Παρουσίαση του D ANCER στο Open Space Studio. (τελευταία παράσταση του Sebastian Lingserius)
  • Ώρα εκδήλωσης:
  • Τοποθεσία: Open Space Studio
  • Εκπαιδευτές: Sebastian Lingserius & Νεφέλη Οικονόμου
Free Entry

To D ANCER είναι η τελευταία παράσταση του Sebastian Lingserius, ένα έργο που έχει δημιουργηθεί σε συνεργασία με την Νεφέλη Οικονόμου, τον Franz Edward Cedrins και την Oriane Paras.

Το D ANCER σας προσκαλεί σε μια παρουσίαση, τόσο ως συμμετέχοντες όσο και ως θεατές, σε μια εικασία για τα ιδεώδη της σωματικής άσκησης. Προς τι κατευθύνσεις ασκούμαστε στο γυμναστήριο; Προς ποιές φανταστικές ταυτότητες μπορούμε να τρέξουμε; Το D ANCER είναι η επιθυμία να εργαστούμε προς κάπου, ένα νοητικό διάγραμμα, ένας αγώνας προς το τέλος, αλλά ένα τέλος που είναι πάντα σε αναδιαμόρφωση. Ένας μετασχηματιστικός χορός που προκαλεί ερωτήματα σχετικά με την σχέση με τον περίγυρω μας, τις ιδέες μας για το τι είναι το σώμα μας και το τι μπορεί να γίνει.
Πάρτε την ευκαιρία, μπορείτε να το κάνετε, να είστε D ANCER μαζί μας! Φορέστε τις πιτζάμες σας, τα πιο μοντέρνα ρούχα γιόγκα σας ή τις πιο άνετες σας φόρμες adidas, και εκμεταλλευθείτε την ευκαιρία να ενεργοποιήσετε απρόβλεπτους μυς! Το D ANCER θέτει το ερώτημα του τι θα συμβεί σε ένα after queer-stamped γυμναστήριο …

Σάββατο 19 Νοεμβρίου στις 14:15, μετά το μάθημα yoga

Ελεύθερη είσοδος – προαιρετική συνεισφορά

Πληροφορίες για το Sebastian Lingserius
KASS

Πληροφορίες για τη Nefeli Oikonomou
Nefeli Ikonomou