Τιμή μεμονωμένου μαθήματος €13 – Για μηνιαία προγράμματα επικοινωνήστε μαζί μας

Εβδομαδιαίο Πρόγραμμα (ισχύει από 2 Οκτωβρίου 2017)

Ημέρα Ώρα Επίπεδο
Δευτέρα 18:00 – 19:45 Γενικό (General)
Δευτέρα 20:00 – 21:45 Αρχαρίων (beginners)
Τρίτη 11:30 – 13:15 Αρχαρίων (beginners)
Τετάρτη 18:00 – 19:45 Αρχαρίων (beginners)
Τετάρτη 20:00 – 21:45 Γενικό (General)
Παρασκευή 11:30 – 13:15 Γενικό (General)
Παρασκευή 19:00 – 20:45 Γενικό (General)
To Open Space Studio είναι εξοπλισμένο με ειδικά στρωματάκια (yoga & pilates mats) αλλά αν θέλετε, μπορείτε να φέρετε και το δικό σας.

Συχνές ερωτήσεις

Χρειάζεται να φέρνω στρωματάκι (mat) μαζί μου;

Είναι καλό να έχετε το δικό σας mat, τόσο για την προσωπική υγιεινή σας αλλά και για να έχετε αυτό που ακριβώς σας ταιριάζει και σας αρέσει (πάχος, ποιότητα, χρώμα). Μπορείτε όμως να χρησιμοποιήσετε τα mats που έχουμε για κοινόχρηστη χρήση.

Τι ρούχα πρέπει να φοράω; Έχετε αποδυτήρια για να αλλάξω;

Μπορείς να φοράς οτιδήποτε θέλεις ώστε να κινείσαι άνετα κατά τη διάρκεια του μαθήματος χωρίς να ζεσταίνεσαι ούτε να κρυώνεις. Έχουμε αποδυτήρια για να αλλάξεις αλλά και να αφήσεις κάποια ρούχα (σε μια τσάντα με το όνομα σου ή κάποιο διακριτικό για να μην μπερδευτεί) ώστε να τα έχεις πάντα διαθέσιμα.

Έχω κάποια προβλήματα από τραυματισμούς, μπορώ να συμμετέχω;

Σε κάποιες περιπτώσεις τραυματισμών απαιτείται μακρά περίοδος θεραπείας και ξεκούραση χωρίς άσκηση, ενώ σε άλλες ελαφρότερες περιπτώσεις η άσκηση μπορεί να ξεκινήσει νωρίτερα. Σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να συμβουλευτείς το γιατρό σου και να ξεκινήσεις μόνο με τη σύμφωνη γνώμη του. Στη συνέχεια θα πρέπει να μας ενημερώσεις για την κατάσταση σου ώστε δούμε αν μπορείς να συμμετέχεις στο πρόγραμμα μας και τι τυχόν προσαρμογές χρειάζεται να γίνουν.