Συχνές ερωτήσεις

Μπορώ να επικοινωνήσω μαζί σας τηλεφωνικά;

Μπορείτε να καλέσετε στο 216 700 4332, καθημερινές από τις 11:00 έως τις 20:00. Αφήστε το τηλέφωνο να χτυπήσει αρκετές φορές και να ξανακαλέσετε αργότερα αν δεν απαντήσουμε. Δεν έχουμε τηλεφωνικό κέντρο ούτε κάποιον μόνιμα στο τηλέφωνο, για αυτό παρακαλούμε για την κατανόησή σας!

Ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος για να έρθω στο Open Space Studio;

Είναι πολύ απλό να έρθετε με τον Ηλεκτρικό ή Μετρό καθώς βρισκόμαστε 5 λεπτά από το σταθμό Μοναστηράκι και 10 λεπτά από τους σταθμούς Πανεπιστήμιο - Σύνταγμα. Μπορείτε να συμβουλευτείτε το χάρτη στη σελίδα επικοινωνίας. Αντίθετα αν έρθετε με αυτοκίνητο ή μηχανάκι, θα αντιμετωπίσετε δυσκολία στη στάθμευση (ιδιαίτερα τις ώρες των καταστημάτων αλλά και τα Σαββατοκύριακα) ενώ ταυτόχρονα η Δημοτική Αστυνομία είναι πολύ αυστηρή πλέον με την παράνομη στάθμευση.

Σε ποιο email μπορώ να στείλω για προγράμματα και τιμές μαθημάτων;

Στη σελίδα του κάθε μαθήματος υπάρχουν πληροφορίες επικοινωνίας ώστε να επικοινωνήσετε απευθείας με το δάσκαλο ή τον υπέυθυνο του μαθήματος. Κατά περίπτωση υπάρχει κάποιο email, τηλέφωνο ή ακόμη και άλλη ιστοσελίδα.

Πώς μπορώ να ενημερώνομαι για τις εκδηλώσεις σας;

Υπάρχει σχετική σελίδα με τις επόμενες εκδηλώσεις όπου αναρτώνται όλες οι επόμενες εκδηλώσεις που έχουν ήδη προγραμματιστεί και οριστικοποιηθεί. Μπορείτε επίσης να γραφτείτε στη λίστα επικοινωνίας και να λαμβάνετε email ανάλογα με τα ενδιαφέροντά σας

Τι είναι η Iyengar Yoga;

Έιναι ένα είδος hatha yoga, η μέθοδος του μεγάλου Ινδού δασκάλου B.K.S. lyengar. Περισσότερες πληροφορίες στην σχετική σελίδα Μέθοδος B.K.S. lyengar

Πώς μπορώ να συμμετάσχω σε σεμινάριο του Open Space Studio;

Διαβάστε την περιγραφή του συγκεκριμένου σεμιναρίου στο οποίο θέλετε να συμμετάσχετε και δείτε τη διαδικασία που απαιτείται, τις προθεσμίες και την προκαταβολή που απαιτείται σε κάποιες περιπτώσεις.