Διάθεση αίθουσας

To Open Space Studio διαθέτει τις αίθουσες του, καθημερινές και Σαββατοκύριακα, ανάλογα με τη διαθεσιμότητα τους, για μαθήματα, σεμινάρια, πρόβες και άλλες εκδηλώσεις.

Οι υποδομές αλλά και η αισθητική των αιθουσών είναι κατά βάση προσαρμοσμένες στη yoga και στις ενεργειακές τέχνες της ανατολής αλλά είναι κατάλληλες και για αρκετά είδη χορού (σύγχρονο, barre a terre, αφρικάνικο, oriental, buto κλπ) και άλλες σωματικές και πνευματικές τέχνες. Ο χώρος είναι επίσης κατάλληλος για διαλέξεις και θεωρητικά σεμινάρια.

Υπάρχουν δύο αίθουσες ευρύχωρες και φωτεινές, με ξύλινο πάτωμα όπου γίνονται όλες οι παραπάνω δραστηριότητες κάθε μέρα, πρωί-απόγευμα και Σαββατοκύριακα. Στη μεγάλη αίθουσα των 100τμ υπάρχει επίσης ένα ειδικός τοίχος με σκοινιά (Yoga Wall), κατασκευασμένος σύμφωνα με τις προδιαγραφές της Iyengar Yoga.

Ο υπόλοιπος υποστηρικτικός χώρος  έχει ειδικό αντιμικροβιακό δάπεδο και περιλαμβάνει 3 αποδυτήρια, 2 WC με ντους (χωριστά ανδρών – γυναικών), χώρο υποδοχής με μικρή κουζίνα. Σε όλους τους χώρους υπάρχει κλιματισμός και WiFi internet.

Οι αίθουσές μας