Χώρος για σεμινάρια, πρόβες και άλλες εκδηλώσεις

To Open Space Studio διαθέτει τις αίθουσες του, καθημερινές και Σαββατοκύριακα, ανάλογα με τη διαθεσιμότητα τους, για μαθήματα, σεμινάρια, πρόβες και άλλες εκδηλώσεις.

Οι υποδομές αλλά και η αισθητική των αιθουσών είναι κατά βάση προσαρμοσμένες στη yoga και στις ενεργειακές τέχνες της ανατολής αλλά είναι κατάλληλες και για αρκετά είδη χορού (σύγχρονο, barre a terre, αφρικάνικο, oriental, buto κλπ) και άλλες σωματικές και πνευματικές τέχνες. Ο χώρος είναι επίσης κατάλληλος για διαλέξεις και θεωρητικά σεμινάρια.

Οι δύο αίθουσες είναι κατάλληλες και για πρόβα χορού, θεάτρου ή άλλου είδους τέχνη που περιλαμβάνει κίνηση και χρειάζεται έναν ωραίο άνετο χώρο. Πολλές χορευτικές και θεατρικές ομάδες μας έχουν προτιμήσει και τιμήσει με την παρουσία τους και είμαστε ήδη το αγαπημένο τους προβάδικο!

Υπάρχουν δύο αίθουσες ευρύχωρες και φωτεινές, με ξύλινο πάτωμα όπου γίνονται όλες οι παραπάνω δραστηριότητες κάθε μέρα, πρωί-απόγευμα και Σαββατοκύριακα. Στη μεγάλη αίθουσα των 100τμ υπάρχει επίσης ένα ειδικός τοίχος με σκοινιά (Yoga Wall), κατασκευασμένος σύμφωνα με τις προδιαγραφές της Iyengar Yoga.

Ο υπόλοιπος υποστηρικτικός χώρος  έχει ειδικό αντιμικροβιακό δάπεδο και περιλαμβάνει 3 αποδυτήρια, 2 WC με ντους (χωριστά ανδρών – γυναικών), χώρο υποδοχής με μικρή κουζίνα. Σε όλους τους χώρους υπάρχει κλιματισμός και WiFi internet.

Οι αίθουσές μας