Open Space Studio

Το Open Space Studio είναι ένας χώρος λιτός, φωτεινός και άνετος, δίπλα στην πολύβουη πλατεία Αγίας Ειρήνης, που άνοιξε το 2013 με σκοπό να γίνει ένα κέντρο για την άσκηση του σώματος και του πνεύματος, με τη διοργάνωση τακτικών και εκτάκτων μαθημάτων, σεμιναρίων, διαλέξεων και άλλων εκδηλώσεων.
Το Open Space Studio είναι ένας χώρος ανοιχτός σε όσους ενδιαφέρονται να ψάξουν μέσα τους και να βρουν τον ατελείωτο χώρο που βρίσκεται εκεί και να τον διευρύνουν όσο μπορούν. Υπάρχουν πολλές διαφορετικές προσεγγίσεις και μέθοδοι για να το πετύχουμε αυτό, άλλες περισσότερο άλλες λιγότερο σωματικές, κάποιες με έμφαση στην κίνηση και άλλες με έμφαση στην ακινησία, αλλά ο δρόμος είναι κοινός: η συστηματική άσκηση (practice). Όμως όλα αυτά, χωρίς να ξεχνάμε την ανάγκη όλων μας, να δώσουμε μια ευχάριστη νότα στη δύσκολη καθημερινότητά μας.

… ο δρόμος είναι κοινός: η συστηματική άσκηση (practice).

Υπάρχουν δύο αίθουσες που εξυπηρετούν τις ανάγκες του Open Space Studio, οι οποίες σφύζουν από δραστηριότητα κάθε μέρα, πρωί απόγευμα και Σαββατοκύριακα:

Ταυτόχρονα, είμαστε ανοιχτοί σε νέες ιδέες και προτάσεις συνεργασίας, για δραστηριότητες τόσο στο χώρο μας όσο και και σε άλλους χώρους.